Followers

Monday, February 13, 2012

apa yang anda tak tahu mengenai q.min.z

q.min.z akan beritahu sedikit mengenai siapa q.min.z (sebab q.min.z boring)

q.min.z sebenarnya 2 orang
- sebab tu kami mengelak dari menggunakan perkataan 'saya' bila kat blog ni. Yang selalu mengarut kat sini q, z plak selalu kena proof read novel, check ejaan, cari nama dan sebagainya. Kalau q.min.z menggunakan 'saya' maknanya salah seorang dari q atau z yang bercakap (type lah..hehe)

kami ni adik beradik
- kami bukan kembar, purata umur kami adalah: 21 tahun

kami berdua suka membeli novel, dan bercita-cita untuk menjadi penulis.
- selalu kena marah sebab beli terlalu banyak novel

q.min.z tak akan reveal diri kami yang sebenar (nama kami)
- Even adik beradik kami yang lain dan parents kami pun tak tahu apa nama pena kami. Hanya orang yang terpilih sahaja tahu. Stakat ni, baru 2 orang, rasanya lepas ni tak ada dah kot.

ISBN menghancurkan plan..hahahhahaha...thank you ISBN~~~ weee

itu sahaja untuk kali ini. Bye......

3 comments: