Followers

Wednesday, February 29, 2012

apa yang anda tak tahu mengenai q.min.z 02

q.min.z akan menjadi lebih sibuk lepas ni, minggu depan q.min dah kena balik kolej. Memang tak boleh nak buat post yang merapu-rapu dah, tapi update Hello otaku Suami Hai puteri Isteri insya-allah macam biasa, hari jumaat.

So, start?

q.min.z suka shopping
- tapi kami ratu barang murah^^ we love sales \(^o^)/

q.min.z selalu berbual mengenai novel kami baca & yang nak kami tulis di dalam kereta (long distance journey)
- tapi idea kami selalu clash, sepanjang perjalanan sembang pasal novel pun tak apa.

q.min suka klik iklan bila q.min blogwalking
- q.min tahu semua orang nak orang klik iklan mereka^^ (please....click my ad too^^)

q.min akan komen novel/fanfic yang dia baca
- q.min tahu, semua orang berharap novel/fanfic mereka dapat banyak komen^^ (every comment, it's boost my spirit^^)

min.z yang akan pilih+reka nama untuk watak2 novel q.min.z
- q.min tak pandai cari nama, min.z lebih kretif

min.z lebih suka menjadi silent reader
- tak macam q.min, min.z lebih suka jadi silent reader..

er...lagi nak cakap pasal apa lagi ek?
hurm...lain kali pulak la..^^
bye..ヾ(´・ω・`)

2 comments:

  1. Salam..apa lagi yg nak tahu...

    agak2 smpai bila nak berblog??? just curious...

    ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hurm....mungkin..sampai kami dah mati akal^^;;
      tak tahu nak tulis apa, mungkin waktu tu...kami berhenti menulis^^;;
      awak pula mcm mn?

      Delete