Followers

Sunday, February 12, 2012

sorry

Assalamualaikum,

Hai semua, hari ni q.min.z officially nak minta maaf kat semua atas kecuaian q.min.z type cite hello otaku suami hai puteri isteri. 

Ni berkaitan dengan umur Putri Shazlin, kalau korang baca sebelum ni betul-betul korang mesti perasan umur dia berubah-ubah kejap 23 kejap 22, sorry la.. q.min.z buat silap. Actually nk buat 22 tp ad tersesat 23. 

So q.min.z officially apologize. Lepas ni q.min.z akan proof read byk kali gi so xde yang tersilap dah. 

Please support q.min.z....and
Hello Otaku Suami, Hai Puteri Isteri.

4 comments:

  1. it's ok q.min.z.. kdg2 akak pn terslh taip jg.. best of luck 2 u.. ;)

    ReplyDelete
  2. Salam..sekadar cdngan. Mungkin sis boleh catat skit butiran sal wtk2 dlm nov sis spy x t'silap lagi. Boleh gak bantu sis tuk susun jln cita spy flow dia x berserabut..:D

    ReplyDelete
  3. akak perasan.. hek3...
    Buat notes kat lappy baru senang nak ingat . akak pun salu wat benda yg sama . mak usu jadi mak long... engineer jdi doktor.. biasala tu~

    ReplyDelete
  4. terima kasih atas semua teguran dan pandangan~ ^^

    ReplyDelete