Followers

Tuesday, June 4, 2013

q dah ada twiterrrrrrrrrrrrrrrrr~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Salam semua... hehehe...
bukan, ini bukan n3 novel.. hehehehehehe.. sila tunggu khamis untuk n3 novel. 

Saya nak kasik tau yang saya dah ad twitter: https://twitter.com/queen_q_minz

Sila follow OK.

then...saya dah jumpa goodreads untuk HSHI http://www.goodreads.com/book/show/17948533-helo-suami-hai-isteri, sila rate dan review kalau rajin..
macam yang saya cakap sebelum ni: saya menerima review anda sama ada positif atau negatif dengan hati yang terbuka (selagi anda gunakan bahasa yang sopan lah.) mcm 2 orang akak yang dah review tu..saya akan kaji apa yang akak2 cakap, dan perbaiki lagi untuk next novel terima kasih sebab sudi baca n komen ^^

Errr....itu jelah kot nak cakap.. jangan lupa follow saya okay!!!!! ^^ weeeeeeeeeeee....



1 comment: