Followers

Thursday, November 28, 2013

**Love Letter** 04

Hello Hello... Hahaha.. Kali ini entri awal??? 

Hmmm Hmm.. Sebenarnya awal-awal tadi Z macam masih 

berfikir-fikir nak ke tak nak, nak ke tak nak... 

Tapi tiba-tiba ada someone request so Z decided to update 

bab 04 ni... Hehehe.. Thanks to her yaa.. O(≧∇≦)O

Awal-awal tu saja terfikir nak update awal sebab I'll be away

 for three days.. TToTT So sad.... 

Ada program anak angkat dekat kampung which I don't know whether 

dapat ke tak internet connection dekat 

sana... And I was thinking nak bagi entri sebagai penganti?? 

*apakah itu?? ignore please... haha*

So kalau Z tak balas komen di sini ataupun di facebook, tu Z still dekat

 kampung tu lah... Nanti Z balik Z akan balas semuanya... 

(Tu pun kalau ada lah, sbb usually tak banyak pun.. muahahaha)... 

Okay, so here.... Enjoy Reading.. \(^ ^)/


~LOVE LETTER ~
   ~04~


Serius wajah Hadif menatap longgokan fail-fail di atas mejanya. Dalam dua tiga hari ini dia memang betul-betul sibuk menyiapkan kerja-kerjanya yang semakin menimbun. Sesekali dia menekan-nekan pelipis, penat kerana terlalu lama menatap fail dan komputer. Hadif mengangkat kepalanya daripada fail di hadapan apabila interkomnya berbunyi.

Saturday, November 23, 2013

**Love Letter** 03

Salam semua readers yang dikasihi..... O(≧∇≦)OSo how was your week?? Mine, huuhhh tak tahu nak 

cakap lah, hectic sangat...!! Tapi hahaha saya sangat gumbiraaa kerana hectic week itu sudah berlalu... 

Muahahahahaha... 

Tapi bila dah free macam ni mula bosan, so saya decide nak bagi entri awal.... 

Ceeeeeeee... hahaha suka takkkk??? 

Okay lah, here.........Sila Enjoyyyy...\(^ ^)/



You all punya Hadif...^.^

~LOVE LETTER ~

                                                                           ~03~
            Selesai mengelap badan, tuala di tangan dicampak ke dalam bakul baju. Hadif hanya mengenakan seluar bermuda dan membiarkan badannya terdedah tanpa baju. Kakinya melangkah ke balkoni, ingin menikmati angin malam yang sudah lama dia tidak nikmati. Sudah lama Hadif tidak buat begini, selalunya siap sahaja mandi dia akan terus duduk di hadapan komputer untuk menyambung kerja yang tergendala. Tetapi hari ini dia terasa malas mahu menyiapkan kerjanya dan ingin bermalas-malasan begini sahaja. Hadif sebenarnya penat dengan kerjanya yang tidak pernah surut-surut, malah semakin hari semakin bertimbun kerja yang perlu diselesaikannya.

Monday, November 18, 2013

**Love Letter** 02

Assalamualaikum semuaaaaa..... Hmm Hmm... Tak tahu nak cakap apa sebenarnya, otak masih lagi dalam mod zombie sebab terlalu banyak test dan assignment nak kena buat, so memang otak pun jadi tak berapa nak betul.... Penat betul minggu ni... Haihhhh.. Tapi Z curi jugak lah masa untuk mengapdatekan love letter untuk minggu ni... Ceeee... Terharu takkk?? Hahaha, abaikan semua tu... 
Sila enjoyyyyy.... (o^_^o).......                                                                
      
    ~LOVE LETTER ~

                                                                 ~02~
Walaupun duduk di dalam bilik berhawa dingin, peluh tidak berhenti merecik di dahi Nelissa. Walaupun duduk di kerusi yang empuk tetapi terasa seperti panas sahaja punggungnya. Sepanjang mesyuarat bersama wakil daripada AK Group itu berlangsung, Nelissa langsung tidak senang duduk. Matanya hanya difokuskan pada komputer riba dan notanya sahaja, tidak berani dia mahu mengangkat muka, lebih-lebih lagi dengan kehadiran lelaki itu di situ.

Monday, November 11, 2013

**Love Letter** 01

Assalamualaikum dan heloooooooooo............ ^.^ 

Hoho, amat lah lama blog kami ni berhabuk, bersawang dan tak tahu lah ber apa lagi kan.... 

Berkurun tiada apa-apa entri. 

Hmm Hmm... Kali ni dengan sukacitanya Z nak introduce karya baru Z... Oh Maiiii, I'm so excited

 yet sooooo nervous... Sebab dah lama sangat tinggal blog ni, so I'm sooooooo soooo soooo 

nervous... Don't know why, tapi ini lah yang berlaku... Kui kui kuiii... Macam laka lakaa jer...

Cehh, ignore that... And here I present to all beloved readers... 




 ~LOVE LETTER ~

Dan sini wataknya yaa...


Mr. Amirul Hadif

Miss Airis Nelissa

~01~
Nelissa termundar mandir di hadapan pintu pejabat, resah menunggu bosnya yang tidak muncul tiba. Sebentar lagi satu mesyuarat bersama pelanggan terpenting syarikat mereka akan berlangsung namun kelibat Encik Zaid langsung tidak muncul-muncul lagi. Bos besar mereka Dato Karim sudah berkali-kali bertanyakan Encik Zaid, Nelissa sendiri sudah naik buntu entah mahu menjawab apa lagi. Semalam, Encik Zaid sendiri telah mengingatkan dia tentang betapa pentingnya mesyuarat hari ini tetapi dia pula yang tidak muncul lagi walhal sekejap sahaja lagi pelanggan penting mereka akan tiba dan mesyuarat itu bakal bermula.