Followers

Friday, January 24, 2014

**Love Letter** 16

Hey Hey Hey... Hmmm tak tahu nak cakap apa... 

Cuti ni bosannnnn.. Hehehe

Nah lah bab 16... Enjoy... Mwahhh mwahhh... 



~LOVE LETTER ~

 ~16~

Terkesima, terkejut, dan rasa tidak percaya masih membelenggu Nelissa sejak bergerak daripada rumahnya tadi. Sekarang ini kereta sudah pun melepasi Tol Jalan Duta dan meluncur laju membelah lebuhraya Utara-Selatan menuju ke Pulau Pinang, tetapi Nelissa masih kaku dan beku di tempat penumpang gara-gara tiga rasa yang disebut tadi tu lah.

Saturday, January 18, 2014

**Love Letter** 15

Annyonggg!!! 

Sorry sangat sangat sepanjang minggu ni 

Zhee diam langsung takde khabar berita... 

Entri kali ni pun lambat skit kan.. 

Soooo Sorry.. 

Zhee balik rumah memang dah tak ingat apa dah... 

Seronok sangat.. XDD kekekeke... 

Okay lah, nahhh abang Hadif semuaaaa... 

Enjoyyyy... (^_-)☆wink


~LOVE LETTER ~
~15~
Hadif di depan dipandang sejenak, lepas tu Nelissa terus tunduk balik. Haihh, sungguh lah dia kesal sebab plan ‘baik’ dia untuk menjauhkan diri daripada Hadif tak menjadi. Bila cakap pasal plan tak jadi dia tu terus ‘adik kesayangan’ di sebelah dijeling pula. Rasa macam nak je dia cekik-cekik Ean sampai dia puas hati. Geram betul!!

Friday, January 10, 2014

**Love Letter** 14

Heloooooooooooooooooooooo semua... 

Muahahahaha I'm soooooooo in mood today!!! 

I'm done with my finals!!!! Feeling so damn good!! Hahahaha...

Okay, entri kali ni i would like to introduce satu watak baru 

iaitu Mohd Adryan Nezim or dikenali sebagai 

Ean yang comel kiut miut tu!! (Tak leh blah puji watak sendiri... Muahaha)


Btw ni lah Ean nya... 

Zhee lagi suka Ean kot daripada Hadif.. Kahkahkah... 

So here Love Letter 14 for you guys... Enjoy reading.... \(^∀^)メ(^∀^)ノ


 ~14~
Aduhhh…. Resah!!

Sumpah Nelissa resah!!

Pandang kanan nampak Hadif sedang bersandar segak di kereta mewahnya sambil menekan telefon bimbit, pandang kiri nampak pula Ean yang sedang tersenyum lebar sambil melambai-lambai kepadanya.

Sunday, January 5, 2014

**Love Letter** 13

Hauuulaaa haulaaa... Apa khabar semuaa?? Uishh kali ni lama tunggu yaa.. Sorry-sorry.. Hehehe...
Di kesempatan ini saya nak ucapkan congratz buat my sis Q.. Novel keduanya bakal diterbitkan
 pada bulan 2 nanti... Wohooooooooooo excitednyaaaa... Huahahahaa...
 \(^ ^)/
Cover dia super duper cute!!! Sangat sukaaa... 
Korang-korang jangan lupa sokong my sis yaaa... :-* <3 <3 (*^^)^*) ☆Chu!!
Okay, now here bab 13.. Enjoyyy... !!! (^_-)☆wink



~LOVE LETTER ~
~13~

Terasa telefon bimbitnya di atas meja bergetar, Nelissa lantas mengangkat kepalanya dan skrin telefon bimbit dipandang sekilas. Namun, nampak sahaja nama yang tidak diingininya di skrin, terus fokusnya kembali pada kerja di hadapan. Telefon bimbit yang masih bergetar langsung tidak dihiraukan, tiada tanda mahu menjawab panggilan si dia. Selepas itu, Nelissa perasan telefon bimbitnya bergetar beberapa kali lagi, tetapi seperti tadi dia tetap tidak menghiraukan si pemanggil.

Friday, January 3, 2014

[NEWS] Temui Abang Faez dan Cik Danisa (Sampai Bila pun Sayang) februari ini \(*0*)/

Assalamualaikum, 

Hari ni saya ada berita gembira kepada pengikut-pengikut Sampai Bila pun Sayang. SBPS bakal diterbitkan pada bulan hadapan, dan hari ini Kak Su sudahpun release cover SBPS, sama-sama kita tengok bawah yer..