Followers

Friday, February 21, 2014

**Love Letter** 21

Salam semua.. XDD

 Sila lah enjoy bab 21 ni.. 

*entah tak tahu nak cakap apa..hehehe*

Haa baru teringat.. 

Novel kedua kakak saya 'Miss Butter Cookies = Cik Danisa' sudah berada di pasaran.. 

Beli online kat website Adiwarna dah boleh dah, 

kat kedai tu tak sure mana yang dah masuk..

Hehehe.. Siapa yang pernah ikut cerita ni dekat blog dulu, 

boleh lah p beli naa.. ^__^

Yang tak pernah ikut pun of course lah boleh beli jugak.. Muehehehe

(^_-)☆wink


~LOVE LETTER ~
 ~21~

“Lis.. Lis… Bangun…” Hadif mengejutkan Nelissa setelah tayangan tamat. Mahu tergelak dia melihat Nelissa yang terpisat-pisat itu. Tadi masuk sahaja setengah cerita, tiba-tiba Hadif terasa bahunya berat ditimpa sesuatu. Kalih-kalih rupanya kepala Nelissa sudah selamat mendarat di bahunya. Tersentak tak payah cakap, jantung pula berdegup laju, tapi tak kan lah dia nak tolak kepala Nelissa pula. Jadi akhirnya dia biarkan sahaja sampai cerita habis.

Thursday, February 13, 2014

**Love Letter** 20

Haiiiiii semuaaa... Terlebih dahulu Z nak say sorry sebab punya lah l

ama menghilang dan menyepi dan tiada 

entri kan... Sebenarnya Z terkena penyakit writer block dan 

sampai sekarang bab 18, 19 tersangkut... So Z 

decide nak letak je lah entri 20 dan skip 18, 19 sebab kalau 

nak tunggu ada idea entah bila baru ada entri 

baru kan.. Tapi tak menjejaskan perjalanan cerita, you all won't get konfiuss okey... 

Bab 18, 19 tu bab yg 

dorang g kenduri kawen tu je.. Takde pun tak kacau... Okay??  

(^_-)☆wink


~LOVE LETTER ~
~20~
Dengan perasaan malas, Nelissa bergerak juga ke bilik mandi untuk mandi dan bersiap ala kadar. Nelissa hanya mencapai blaus bercorak tribal dan sepasang jeans, mukanya hanya dirias ringkas. Kalau ikutkan hati, memang dia tidak mahu keluar dan ingin bermalas-malasan di rumah sahaja waktu-waktu cuti begini. Tetapi bila adik manja dia datang buat drama apa entah pujuk dia teman pergi tengok wayang, terus dia lemah. Ean memang pun, pandai buat-buat kasihan. Katanya bosan sangat, lagipun dia baru sahaja habis segala test bagai dan mahu keluar berfoya-foya pula.

Saturday, February 1, 2014

**Love Letter** 17



~LOVE LETTER ~
 ~17~
Apabila kereta berhenti bergerak, Hadif memusingkan tubuhnya supaya menghadap Nelissa di sebelah. Nelissa yang pulas tidur direnung lama.

Patut lah sejak tadi diam saja, sedapnya dia tidur kan…