Followers

Wednesday, March 5, 2014

**Love Letter** 22

Salam semua... Apa khabaq?? 

Hmmm maaf lah ye sebab macam lambat gila-gila aje bagi entri ni. 

Sorry naaaaa..... 

Emm sebenarnya Z ada benda nak habaq ni.. 

Bab 22 ni maybe 2nd last chapter yang Z akan update kat blog.. 

Maknanya mungkin lah.. mungkin.. Mungkin Z akan stop pada bab 23...

Terima kasih sangat sangat kat sapa-sapa yang sokong Z dan suka cerita ni... 

Sebenarnya memang tak sangka pun kata LoveLetter 

ni akan ada pengikut setia yang akan ikut cerita ni setiap minggu... 

Walaupun tak dak lah ramai sangat tapi ada jugak 

orang yang sudi baca cerita Z ni.. 

Sunguh.. Sangat-sangat berterima kasih.. 

Z tak boleh nak janji apa-apa lah.. 

Sebab cerita ni pun belum siap 100%. 

Z pun tak tau bila boleh siap. 

Tapi apa-apa pun doakan yang terbaik untuk Z dan juga LoveLetter ni naa... 

XOXO <3



~LOVE LETTER ~
~22~
Nelissa mengalihkan perhatiannya daripada kaca televisyen apabila terdengar pintu rumah dibuka. Pastinya Hani yang pulang ke rumah. Semenjak dua menjak ini Hani selalu juga pulang agak lewat gara-gara perlu bekerja lebih masa.