Followers

Thursday, April 10, 2014

[Helo Suami, Hai Isteri! SP] Dear Diary

Assalamualaikum~~

Setelah lama saya menyepi, hari ni saya post something sempena ulang tahun pertama novel HSHI diterbitkan. Setahun yang dulu, HSHI telah diterbitkan pada tarikh April10. hari ni lah tu... jadi saya ada cerpen pendek untuk pengikut HSHI.. saya ingat lagi, dulu agak ramai yang datang baca walaupun saya tak tahu siapa awak, tapi.. saya berterima kasih sebab sudi baca.. dan akhirnya HSHI berjaya diterbitkan. Siapa yang mendapatkan HSHI, saya ucapkan berbanyak terima kasih. Walaupun HSHI menerima mix reaction tapi saya percaya ramai yang boleh terima... kut. ^^ anyway terima kasih sekali lagi.

btw, saya nak beritahu yang saya mungkin akan tutup blog ni sebab saya dah tak ada benda nak post. adik saya pun cakap dia mungkin tak dapat post bab loveletter yang dia janji tu, tapi akan ganti dengan yang lain.. tp tak janji tau.. dia sendiri pun tengah berusaha tulis. harap2 adalah. Kalau ada kami akan post, kalau tak ada.. minggu depan kami tutup blog ni. 
seriously rasa sayang pulak nk tutup blog ni

REMINDER : FORMAT/MAIN IDEA CERPEN INI ADALAH DARI KARYA FANFICTION "DEAR STUPID BOOK" BY 'VIET (@soompi) SAYA SUDAH DAPATKAN PERMISSION DIA UNTUK GUNA FORMAT FANFIC DIA. HOPE TAK JADI ISU LAH YER~~~~ 






Dear Diary

Dear diary *eh ce ceh..konon macam vampire diaries la kan..(//u//)
Hari ni Lin jumpa dia. Dia..Airyl Zainal yang Lin cerita kali lepas. He unexpectedly hensem gilaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! Kyaaaaaa..!! Ho my god…masa dia datang makan kat rumah tak perasan pun dia hensem macam ni, (O.o) kan? tapi bila jumpa dia berdepan, kami DUA je. (O.O) Hensem gila baq hang…mata dia coklat weh, style boleh tahan la..kakkoii!! tapi kan…perangai hampeh. TETAPI walaupun begitu kami telah bersetuju untuk mengikut perancangan keluarga yang nak kahwinkan kami. Boleh percaya tak? AKU SENDIRI TAK PERCAYA!!! (O___O)
::::::::::